Bada i minneslunden & äcklig vegoburgare!

Idag körde vi till Limhamns kyrkogård och la ett blomsterhjärta och tände ett ljus för Edda. Jag kan fortfarande inte förstå att det har gått 6 år sen vi förlorade henne.

Det gick inte att låta Edgar springa runt där själv för han trodde det var en massa pooler man kunde bada i. Varmt var det också där så vi orkade inte stanna så länge.

Efteråt körde vi till Max och åt. Längesen vi var där. Jag tog en burgare som hette No Chicken. Den var inte alls god så jag blev så besviken. Var har de gjort av den goda grönsaksburgaren? Den här var extremt torr och det kändes som att de bara hade mikrat den. Alldeles för länge. Jag borde klagat men var så hungrig och tänkte mig inte för förrän 1/3 av burgaren var kvar.

Sen var vi inne på Maxi och veckohandlade. Skönt att ha det gjort. Jag har bara så svårt för att gå och handla nu för tiden. Jag får så ont.

Så när vi hade parkerat bilen i garaget och släpat hem all mat så var jag helt slut. Vi kan inte parkera utanför just nu för de håller på att bygga cykelväg. Sen fungerar ju inte vår hiss ännu heller. Så det blev rätt tufft. Jag som egentligen inte bör bära. Vi hade ändå med oss en shoppingvagn. Men allt fick inte plats i den.

Ikväll har vi mest slappat. Jag borde vilat när Edgar gjorde det. För jag har varit helt slut ikväll. Men nu så är det äntligen dags. Hoppas vi får sova bättre i natt.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

4foodies
4foodies,
Styrkekramar❤️
nouw.com/4foodies
sillyme
sillyme,
Tack! 💕💕
nouw.com/sillyme