Babblarnagodis & pianospel!

Idag har varit en konstig dag. Bara för att jag var på gynakuten igår hela dagen så har jag känt mig extremt trött idag.

Edgar vaknade någon gång i natt. Det gjorde inte så mycket för jag hade saknat honom så. Så det blev lite välling och mys. Först ville han inte sova i sin säng så han fick sova bredvid mig. Men jag hade så ont så jag kunde inte ligga stilla på rygg. Till slut gick det att lägga honom.

Sen vaknade han lite i 8. Då var jag trött. Men jag var ändå tvungen att gå upp. Först ringde jag Endometriosteamet som jag skrev om tidigare. Sen gick jag till vårdcentralen och hämtade upp en lugnande tablett inför måndagens gastroskopi. När jag kom hem igen åt vi frukost som jag hade köpt med.

Vid 10:30 var Edgar trött så då gick vi och la oss. Vi sov en stund. När Edgar vaknade var jag fortfarande trött så jag gick och la mig igen. Kunde inte hålla ögonen öppna.

Jonas var och handlade lite inför lördagens kalas. Jag hoppas på att orka baka lite imorgon.

Edgar spelade fint för mig på pianot. Han gillar musik och att spela. Kul! Undrar vilken hans första riktiga synth blir.

Till kvällsmat åt vi fyllda Tortillabröd med quornbitar och grönsaker. Edgar fick det uppdelat på sin tallrik. Det var tydligen gott. Han stoppade i sig alla gurkorna på en gång. Det är lite roligt när han äter. Han stoppar in en bit i munnen och tuggar lite på den. Under tiden tar han upp en annan bit och då spottar han ut den andra för att kunna smaka på den. Tur han inte gör så hela tiden.

Efter maten tog jag bussen till Södervärn och hämtade medicin och handlade lite på Apoteket. Där hittade jag dessa bär med Babblarna på och kunde inte motstå de. Russin och tranbär med jordgubbssmak. Tyvärr var de lite för hårda för Edgar. Men han tyckte förpackningen var fin.

Ikväll har vi slappat mest. Vi borde städat lite men orkade inte. Jag får göra det imorgon samt baka när Jonas är på jobb. Hoppas Edgar vill hjälpa till.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer