Babba & en störig granne!

Idag har jag och Edgar busat här hemma. Jag har haft ont i foten och Edgar har varit väldigt trött. Han hostar en del när han sover. Jag tycker så synd om honom. Så han har varit lite gnällig idag och har behövts underhållas.

Här tog vi lite bilder på de nya napparna från Twistshake. Han tycker om de.

Så mycket att han ville ha båda i munnen samtidigt.

Glöm inte att ni får upp till 60% rabatt på alla neonprodukter (förutom starter kit) med min kod EDGAROCHJAG!!! Samt 20% rabatt på allt annat.

Sen har vi lekt med Duplo. Snart klarar han av att sätta ihop de. Jag höll i hans händer och hjälpte honom. Han blev så lycklig.

Eftersom Edgar varit väldigt trött idag så blir han extra busig och oförsiktig. Han har klättrat upp på första trappsteget flera gånger idag. För där hänger en rolig påse med kattleksaker. Sen släpper han händerna. O ja! Han trillade bakåt en gång. Det går inte att sätta grinden längre ner. Jo kanske om man bygger ihop en utbyggnad kanske. Vi får nog klura på det lite.

Här står jag och posar lite!

Tröja - Villervalla
Byxor - Name it
Nappar - Twistshake

Vi har tittat lite på tv. Babblarna var extra roligt idag eftersom han har lärt sig namnen. Men vi blev lite besvikna att SVT play hade tagit bort de. Tur det finns på Youtube och att vi har en dvd. Så fort han ser Babblarna säger han Babba.

Sen har vi blåst såpbubblor i en evighet. För varje bubbla så skrek Edgar så högt så att jag och katterna fick ont i öronen.

Hoppas det störde grannen under för han stör oss hela tiden. Han skriker i trappen så barn blir rädda och beter sig konstigt. Det är kanske dags att kontakta hyresvärden. För jag vågar knappt gå ut. Vet inte vem han är. Han skrek Håll käften när en pappa frågade vad de höll på med. Hans dotter blev rädd. Galet!

Nu har Jonas kommit hem och han nattar en övertrött Edgar. Hoppas det går bra.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer