Att trotsa smärtan!

Edgar tyckte det var roligt när jag la fram alla hans favoritböcker på bordet. Så kunde han bara gå runt och runt och bläddra.

Han började bli trött redan vid 11:00. Men jag tyckte det var lite för tidigt att sova om det bara skulle bli en vila. Min kropp är bråkig idag och gör ont. Tror jag har gått för mycket.

Vi vek lite tvätt. Ja eller jag vek och Edgar slängde runt med den. Så det gick inte så bra. Men till slut blev jag klar.

Efter ett tag när mina smärtisar började verka så bestämde jag mig för att trotsa smärtan och gå ut i alla fall. Fast att det tog emot. Edgar behöver komma ut lite. Ja jag också.

Vi gick igenom Folkets Park och när Edgar såg alla barnen där så blev han helt vild. Gung gung gung. Så vi gick och gungade lite. Där träffade vi på en vän som heter Anna som var där och gungade med sin familj. Så vi stod och pratade tills Edgar blev trött igen.

Nya nappen från Twistshake!

Sen gick vi till Konsum och handlade lite. Vi behövde toalettpapper och kaffemjölk. Har ni mjölk i kaffet? Min favorit är iKaffe från Oatly. Den är bäst.

På vägen hem så somnade Edgar. Jag hade så ont i bäckenet och orkade knappt gå mer. Men det var bara att bita ihop. Tur jag har vagnen. Den blir som en rullator till mig. Hur ska jag göra sen när Edgar inte åker vagn längre? 😜

När vi kom hem så lyckades jag klä av Edgar och lägga honom i sängen utan att han vaknade. Så nu sover han gott där och jag sitter framför tvn och fikar lite. Jag hittade en serie på SVT Play som heter Trettiplus som är ganska kul.

Vad hittar ni på idag?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer