Att cykla med bebis!

Jag funderar på att plocka upp min cykel från förrådet. Den står där för jag vill inte ha den på gården. Den är för fin för att stå ute i regnet.

Jag funderar på när man kan börja cykla med sitt barn i cykelsits. Hur gammalt har ert barn varit?

Min cykel ser ut så här. Det är en Monark Karin Cupcake. Jag är så nöjd med den. Köpte den billigt begagnad av en som var i stort behov av pengar. Den var knappt använd.

Jag gillar verkligen att cykla. Det är en sån frihet. Jag vill cykla ner till havet. Där är så bra att cykla. En gång hamnade jag enda i Bunkeflo och undrade hur jag hamnat där. Kul att utforska nya vägar.

För er som undrar vad det var i paketet så var det en cykelsits till Edgar. Därav min fråga. Vi måste köpa en hjälm också. Har ni något tips på en bra?

Denna cykelsits kommer från Cykelkraft.se och är av märket OK Baby Bodyguard. Den ser fin ut. Säker om man skulle trilla. Vilket inte är helt omöjligt i raketcyklande Malmö. Jag hänger inte med. Har varit med om två cykelolyckor och har då blivit skrämd. Så jag tar det väldigt försiktigt. Nu får vi se om jag vågar cykla med Edgar. Jag borde också ha en hjälm.

(Detta är ett samarbete med Cykelkraft.se)

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

mamma till två
,
Hej! Min tös var 8 månader när hon kunde börja sitta stadigt i stolen. Och så tycker jag det är en självklarhet att föräldrarna också använder cykelhjälm för att bli en god förebild. Det är ju för ens egen skull också. Förutom cykelhjälm drar jag alltid på mig en gul reflexväst också för att synas bättre i trafiken, det känns mycket tryggare då.
Josefin,
Dottern åkte cykel sin första sommar och hon är född i februari så tror hon var 5månader första gången? Kunde sitta stadigt då.
junimamma.blogspot.com
Days by Johanna,
Du har en suprise inne hos mig 😊
daysbyjohanna.se
Days by Johanna,
Jag tror man kan börja cykla med dem när de sitter stadigt. 😊
daysbyjohanna.se