Återblickar på graviditeten - 17 sep 2016!

Jag tänkte att jag skulle skriva om tillbakablickar om hur jag mådde den sista tiden när jag var gravid förra året. Låter det intressant? Jag kommer att kopiera mitt blogginlägg för den dagen från min andra blogg.
Jag tycker i alla fall att det är kul att minnas tillbaka!

17 september 2016

Hej!

Hoppas ni har en bra lördag. Skönt att det är lite svalare. Även om jag gillar värme. Men när man är gravid är det mindre mysigt. Då orkar jag inte göra något. Idag är jag på städhumör så det är väl bara att köra på.

Jag har varit kass i magen i några dagar nu. Vet inte vad det beror på. Är det normalt att man blir det i senare delen av graviditeten? Blir livrädd att det är något med vårt vatten som jag tyckte luktade avlopp. Hoppas det bara kom från avloppet. Kan man tvinga hyresvärden att kolla upp vattnet? Blir orolig att bebisen ska ta skada. Får väl börja koka det. Har en vattenkanna med kolfilter. Men vet inte hur bra den tar bort sånt här.

5 veckor kvar!!! Hjälp! Börjar bli lite nervös. Läser mycket om förlossningen och vet inte om det är så bra. Blir orolig. Funderar på Epidural men så står det att bebisen påverkas. Låter inte så lockande. Får se vad de säger på föreläsningen den 27 september på Kvinnokliniken. Någon ska dit i Malmö?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
sillyme
sillyme,