Äta själv & ställa sig upp mot allt!

Godmorgon!
Denna veckan har jag varit riktigt dålig på att blogga. Märker att jag får mer ont i ryggen när jag sitter med mobilen så har försökt vila lite.

Edgar ställer sig upp överallt och man måste vara beredd. Han släpper gärna händerna och tror att han kan stå kvar. Men det går inte så bra ännu.

Jonas har jobbat extra tisdag och onsdag så det är därför också som jag inte har haft tid att blogga.

Vi har läst lite böcker. Denna är rolig för den spelar musik från landet det är bilder från.

Sötisen! Linslusen!

Edgar har kommit på att det finns en massa roliga och spännande saker man kommer åt när man står upp. Som denna fjärrkontroll.

Eller denna. Att ställa sig upp mot bordet är kul. Mamma och pappa måste hålla undan lite mer. Inte ha saker på bordet.

Edgar har fått testa att äta lite själv med dessa skedar från I Can Spoon.

Han är duktig på att äta klämmis själv men det gör nog ont i tandköttet ibland för den kan vara lite vass. Vi har haft en lite jobbig vecka med tänder som håller på att titta fram.

Det är spännande att stå upp vid tvn för då kan man ta på figurerna.

Visst ser han stor ut? Tänk om han går innan han fyller ett. Hur gamla har era barn varit när de tog första stegen själv?

I onsdags gjorde jag ris med grönsaker och biff. Edgar fick couscous istället. Vi lät honom få äta själv från tallriken. Vilket resulterade couscous i hela köket. Men det var det värt.

Igår åt vi vattenmelon till efterrätt. Det var spännande och kul att äta själv.

Igår hade Edgar en kompis på besök. Nova som bara är några dagar yngre. De hade kul och lekte tills de båda blev trötta. Det behövs inte långa stunder.

Nu märker jag att ryggen börjar göra ont igen. Får nog börja blogga från datorn istället.

Idag ska vi åka och handla för det har inte blivit av ännu. Vad ska ni hitta på?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,
Då kommer du snart inte kunna va stilla en sekund när han väl går på riktigt, haha! 😋 Hoppas du får en fin fredag och helg! kram
nouw.com/livetsomemelie
sillyme
sillyme,
Tycker redan det är så! 😊 Detsamma! 😍
nouw.com/sillyme
Erika,
Vi plockade bort allt från soffbordet när äldsta sonen började ställa sig upp och än idag, nästan 5 år senare är bordet rent. Vi använder det på kvällarna när barnen somnat och sen dukar vi av allt. Jag var mest rädd att de skulle få något på sig, typ en tung ljuslykta på foten.... ajaj i samvetet med. Kom också ihåg att jag tyckte att denna mellan ålder var lite jobbig, barnen ville men kunde inte och det slet ganska mycket på mig som mamma. Hoppas ni för en bra helg.
byerika.vimedbarn.se/
sillyme
sillyme,
Ja vi får nog börja göra så också! Trevlig helg på dig med! 😍
nouw.com/sillyme
Sofia
,
Så roligt med utveckling. Mina båda gick nästan prick vid ett år. Om du har möjlighet att gå till en duktig naprapat så kan du få rätta till din rygg så är jag säker på att det blir bättre för dig. Talar av egen erfarenhet, mkt erfarenhet av problem dessutom
sillyme
sillyme,
Det skulle säkert vara bra. Men det är ju så dyrt!!! 😕
nouw.com/sillyme