Äta själv & pizzautflykt!

Bättre sent än aldrig. Här kommer måndag och tisdagen.

Edgar sitter så fint nu. Kan sitta själv längre stunder. Ibland när han blir lite för busig så tippar han åt sidan. Här undrar han vad jag håller på med. Typ, Är du inte klar snart mamma! Ska vi äta gröt snart? Jag fick en stor gäsp sen.

Det blev gröt. Men han är mer sugen på att leka. Han vill gärna ta skeden själv. Kanske dags att köpa en sked som han kan hålla själv? Denna är lite lång och läskig. Men bra att mata med. När han matvägrar så låter jag honom ta maten själv med fingrarna. Det tycker han är roligt och får väl i sig lite i alla fall. Vi får nog börja med plockmat.

Även om vädret var tråkigt och grått så gick vi ut en runda. Edgar blir så glad när han får åka i vagnen. Sittdynan jag gjorde fungerade jättebra. Han verkade tycka att den var bra också. Kasade inte längre. Jag har beställt en billig från Wish men den vill aldrig dyka upp. Trist!

Vi gick först till Ica och skickade paket och hämtade ett paket. Paketet jag visade igår.

Sen gick vi till Mitt Möllan och åt. Jag tog en pizza. Den var supergod. Efter maten blev jag så trött så vi gick hem igen. Vädret var konstigt och jag kände mig helt snurrig i huvudet.

När vi kom hem så slappade vi mest.

Gårdagen började också med gröt. Då hade han lite bättre aptit. Han är så duktig på att dricka själv. Denna muggen är jättebra för den spiller inte. Den är tålig också och det är bra när den åker i golvet ibland.

Eftersom Edgar var lite piggare så fick han busa lite på täcket på golvet. Han ligger inte still en sekund. Rullar runt och kommer ganska långt. Det dumma är att när han ligger på mage och ska vända sig så åker huvudet i först. Mindre kul när han hamnar utanför täcket. Aj aj! Han kanske borde ha hjälm? ;-)

Kläder: Body - Second hand // Byxor - Polarn O. Pyret (som fortfarande passar fast att det är strl 62)

Här hittade jag honom efter en stund. Busade med mattan lite. Han måste pilla på allt. Gärna stoppa det i munnen också. Mattan är kanske mindre bra att smaka på. Hi hi! Busunge! De där sakerna i TV-bänken får inte riktigt heller vara i fred. Vi borde nog rensa lite. Men hur mycket bör man rensa egentligen? Har ni tagit bort allt som er bebis kan få tag på?

Jonas var iväg ett tag och tatuerade sig så jag och Edgar var själva hemma. Efter att ha sovit en stund så blev det Mellis. Han fick äta fruktpuré. Den var han sådär sugen på. Där var lite bitar i den av fullkorn. Kändes nog läskigt i munnen. Så han fick någon majskrok också. Dessa är riktigt goda. Ska skriva om de i ett eget inlägg sen.

Jag och Edgar sov ganska länge sen. Vi var båda så trötta. Eftersom Edgar fortfarande inte var helt återställd efter febern så fick han äta gröt istället för middag. Jag köpte en klämmisgröt. Den tyckte han var så god att han nästan åt upp hela. Men det ska helst inte matas med sked. Man ska mata direkt från klämmisen in i munnen. Han vill gärna hålla den själv men det blir nog inte så bra.

På kvällen hade jag och Edgar mys själva för Jonas var iväg en stund och hjälpte en vän att flytta lite saker. Edgar vilade lite och vi hade mys i soffan. Han åt bättre igår. Hela vällingen slukade han sen. Så han börjar nog må bättre.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Amen Gud så söt 😍😍
nouw.com/bolmgren
Engsir,
Jag har plockat bort en del grejer.. Har ganska mycket kvar så jag gör inget annat om dagarna än springer efter Cate, plockar av henne grejer och säger ajaj..!
www.engsir.blogspot.se
sillyme
sillyme,
Det lär väl bli så här med sen! 😂
nouw.com/sillyme