Äta ko & säga katt!

Idag har det blivit ännu en hemmadag. Det här vädret gör oss så trötta. Men imorgon ska det bli 17 grader och sol. Är det sant? Då måste vi gå ut!!!

Vi har inte gjort något speciellt idag. Tvättat nu ikväll. Det är väl det enda.

Vi har funderat lite över kalaset på lördag. Som vanligt har jag stora planer och ska baka och fixa en massa. Men min man som vet att jag inte kommer att orka med så mycket fick mig att inse att det räcker med lite. Det kommer rätt många och om jag ska orka med själva kalaset så behöver jag inte göra slut på mig själv innan. Så jag ska bara baka lite. 😜

Ikväll fick Edgar testa en av sina nya pyjamaser i storlek 86. Den är lite lång i benen men det är bara mysigt om den är lite stor.

När vi tvättade tyckte jag att alla hans nya kläder såg så stora ut. Men han har blivit stor, vår lille kille. Det är svårt att förstå att han redan är 1 år.

Mysa med katten. Edgar går runt och säger katt hela tiden. Vi tror att det är det i alla fall. Ibland låter det som glass.

Han busar mycket med katten Soya och råkade köra över hennes svans med gå-vagnen. Men hon brydde sig inte så mycket. De är kompisar!

Nu ska vi kolla något avsnitt Lucifer innan jag ska bädda ner mig. Gäsp!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer