Arne & frusna fötter!

Idag har jag varit tokförkyld med rinnande näsa. Behövt gå och snyta mig hela dagen så nu är näsan insmord med idominsalva.

Edgar har fått dansa till Arne Alligator idag också. Det börjar bli lite kallt i lägenheten. Nackdelen med att bo högst upp. Brrr! Så jag har gått runt i morgonrock hela dagen. Vilket Edgar älskar för den är så gosig att kela med. Edgar måste ha strumpor på för annars blir han så kall om fötterna. Hoppas de sätter på värmen snart.

Jonas fick gå ut själv och hämta lite paket som kommit. Jag och Edgar passade på att vila lite. Han är fortfarande också lite snorig. Det är så svårt med vad han ska ha på sig när vi går ut nu. Det börjar bli riktigt kallt. En jacka har han. Men benen då? Brrrr! En overall hade nog varit bra. Jag ska testa vår lilla åkpåse och se om man kan ha den i sittdelen. Kanske lägga en filt högst upp eftersom den nog är lite kort.

Till kvällsmat blev det makaroner och sojabollar. En av Edgars favoriter. Han gör roliga mumsljud när han äter och pratar med makaronerna. Till efterrätt åt han en stor klämmis med frukt och havre.

Nu måste jag gå och snyta mig IGEN!!! Jag borde kanske ha näsdukar vid sängen. Men är rädd att väcka Edgar då. Jag låter som en elefant när jag snyter mig.

Hoppas vi mår bättre imorgon för jag måste komma ut lite känner jag. Planerna är att handla mat för det börjar eka tomt i kylen igen.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Jag låter också som en elefant när jag snyter mig 😂 Ska visa Loui Arne krokodil i morgon 😃
nouw.com/jennysvardag
sillyme
sillyme,
Akta så att inte låten sätter sig på huvudet! 😂
nouw.com/sillyme