Årets första sömnader!

Hej hej!
Hur mår ni? Jag mår ok. Har känts som om jag haft urinvägsinfektion. Men det är nog bara mitt smärtskov av Endometriosen. Men nu mår jag lite bättre. Jag har fått lite sytt i alla fall. 4 plagg än så länge.

Först ut blev denna tröja. Ett nytt mönster som jag testade från min bok Jubel og Baluba som heter RampeT. Edgar har inte testat den ännu. Den kanske är lite stor för jag gjorde den i storlek 110.

Den här klänningen har jag sytt till mig själv. Ett favoritmönster som heter Smartdress från OMG Bananas. Den här gillar jag jättemycket. Supermysig!!!

Edgar behöver mest byxor just nu så jag testade ett annat nytt mönster. Sæggerompe som också är från boken Jubel og Baluba. Enfärgat behövde han så jag gjorde de i mörkblått och svart. Jag testade att göra en knäförstärkning. Det blev ju coolt. Edgar har inte hunnit testa dessa heller.

Den här klänningen sydde jag klart igår. Ett annat favoritmönster. Feel Good Dress från Vintage in my heart. Tyget är också därifrån. Min favoritbutik. Jag älskar detta tyget. Så vackert!!! Egentligen behöver man 2 meter tyg till denna. Men jag lyckades få ut den på 1 meter. Jag gjorde den bara lite lite smalare nedtill. Blev perfekt!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229