Arbetsträning & vab!

Hej hej! Hur mår ni? Jag mår ok. Har bara ett jobbigt smärtskov just nu. Jag vet inte varför jag mår sämre. Kroppen värker i alla leder och igår hade jag så ont i ryggslutet så jag knappt kunde gå. Jonas tyckte jag skulle åka in till akuten. Men jag orkade verkligen inte. Jag har faktiskt inte varit på gynakuten på ett år nu. Wow! Så jag mår helt klart bättre efter hysterektomin. Även om jag fortfarande har sämre dagar.

Edgar har varit mycket sjuk igen nu efter sommaren. Två förkylningar efter varandra. Så jag har tyvärr fått vabba en del.

Nu har jag varit på Röda Korsets Second hand i två veckor. Det känns bra. Även om jag lätt blir trött i kroppen och får ont. Nackdelen med butik är att jag får gå runt rätt mycket. Det gör ont i fötter och bäcken. Men jag får ta så många pauser jag vill. Jag måste bara lära mig att lyssna på kroppen i tid och inte bara jobba på. Jag är inte där för att slita utan för att testa mina gränser. Jag kollar så kläderna hänger snyggt och rätt. Jag har även fått testa på att sortera kläder som någon har skänkt. Då kan jag sitta ner en stund. Jag jobbar 12 timmar/vecka till att börja med. Sen får vi se hur mycket jag klarar av. Det är meningen att jag ska öka efter hand. Det känns extra bra att vara där då det är fler som arbetstränar. Man behöver inte förklara sig för att få ta en paus. Bara där sitter en i kassan. Den hoppas jag på att få lära mig snart.

Vad har ni för planer i helgen? Vi ska på 5-årskalas i parken imorgon. Hoppas att det inte regnar. Edgar har på sig en tröja som jag har sytt som present. Han vill också ha en sån nu. Så jag får väl köpa mer av detta tyg.

Trevlig helg!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer