Arbetsförmedlingen imorgon!

Jag har mått lite sådär i några dagar. Har känt av ångest men inte riktigt förstått varför. Men det beror säkert på att jag ska till Arbetsförmedlingen imorgon.

Vad gör man där nu för tiden? Ska man ha med sig något? Jag har fyllt i mitt CV på deras sida. Bör jag ha med mig mitt läkarintyg där det står om min sjukdom Endometrios?

Jag får verkligen ångest över det här. Att behöva ge sig ut i jobbdjungeln. Vad bör man säga och vad bör man inte säga? Jag tänker på min sjukdom. Den gör mig väldigt handikappad. Jag kan definitivt inte stå upp hela dagar. Att sitta still en längre tid funkar inte heller. Jag skulle vilja ha ett jobb där jag kan välja om jag vill stå eller sitta. Vad kan det vara? Kontor? Reception?

Jag vet inte ens vad jag vill göra. Jag vill bara hitta ett jobb på deltid med schyssta människor. Själva jobbet behöver inte vara så kul då. Jag prioriterar ett jobb där jag får träffa andra. Jag har jobbat själv så mycket och mår inte bra av det.

Jag funderade ett tag på att börja plugga. Men det blir väl som det brukar bli med det. Det är kul i början. När det blir för svårt så tröttnar jag. Men det gäller väl att hitta något som är roligt och intressant då. Jag har sett att de söker medicinska sekreterare lite överallt. Kan det vara något? Jag har hittat en 2-årig utbildning. Men vet inte om jag har behörighet. Men jag tror inte att jag orkar med det. Sen att ta nytt lån känns inte heller så kul.

Jag hoppas i alla fall att jag får en bra kontakt imorgon. Jag minns hur stressande det var sist jag var arbetslös. Jag var tvungen att söka ett visst antal jobb under en period. Men där finns ju inget som lockar eller som jag kan. Jag har ingen utbildning. Bara barnskötare från gymnasiet och det var 100 år sen. Nästan!

Har ni något tips på ett jobb som skulle passa mig?

❤️Magdalena❤️

  • Jobb

Gillar

Kommentarer