Äntligen vår!

Hej!
Ja äntligen är det nog vår på riktigt nu. I helgen har vi haft det varmt och härligt. Jag lyckades t om bränna mig lite i lördags. Jag trodde inte att solen tog så bra. Men det är ju ändå andra halvan av april.

Vi har varit ute på vår gård och lekt i helgen. Edgar har lekt med en kompis i lördags och en annan igår. Så skönt att kunna vara ute och försöka undvika smitta lättare. Vi har suttit instängda i vår lägenhet i en evighet känns det som nu.

I veckan har vi inga direkt planer utan att vara ute så mycket som möjligt. Jag och Edgar har precis kommit hem efter en rask morgonpromenad. Jag ska ut och gå mer och få ut min cykel från förrådet så jag även kan cykla. Cykla är härligt tycker jag. Vi måste bara städa i förrådet så den kan stå där och vara lätt att ta ut och in. Nu är där en massa grejer framför.

Jag har testat min nya hemmasydda väska också. Den blev väldigt bra. Jag ska testa en större modell också. Sen ska jag sy en i ett fintyg som en vän har designat. Spännande!!!

Vad har ni hittat på i helgen?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,

Din väska är så fin! 😍 visst är det härligt att värmen och solen är här nu. Jag såg dock på min väder app att det ska komma snö i veckan?! Jag känner bara nej! Till de. Så härligt att ni har varit ute och lekt så mycket 😊

nouw.com/jennysvardag
sillyme
sillyme,

Tack! 😍 Nej inte snö!!! Usch! Nu får det vara nog. 😬

nouw.com/sillyme