Ännu en bomb!

Som jag skrev i morse så bombades det i natt igen. Denna gången var det i huset bredvid. En trafikskola fick sin entré helt förstörd. Det är så galet för det verkade vara en del folk ute.

Jag hade precis lagt mig i sängen när jag hörde smällen och hela huset skakade. Jag trodde det var i vårt hus igen för det small riktigt högt.

Ska man inte våga gå ut när det har blivit mörkt nu längre? Sen var det skottlossning i trappen bredvid i vårt hus för någon dag sen.

Malmö känns väldigt otryggt att bo i nu. Helst runt Möllevången. Men hur ska vi ha råd att flytta? Vi lär ju inte få något lån så länge jag är arbetslös. En annan lägenhet känns inte så lockande. Vår är stor och på två plan. Den är också billig mot vad andra lägenheter är här omkring.

Jag som precis hade börjat må bättre efter den andra bomben. Nu känner jag mig otrygg igen. Jag vill inte att Edgar ska växa upp med detta.

Vi får väl se var de bombar nästa gång.

❤️Magdalena❤️

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
Usch vad jobbigt ni har det- Tänkte faktiskt på dig när jag hörde om en till bomb i Malmö. Kanske är det dags att flytta nu? Tänk när E blir stor..Usch. Kram på dig
nouw.com/ulvelotta
sillyme
sillyme,
Ja vi måste flytta innan han blir för stor. Läskigt här nu. 😞 💕 Kram
nouw.com/sillyme
MariasVardag
MariasVardag,
😪 min bror och hans kille bor oxå i Malmö ♥️
nouw.com/mariasvardag
sillyme
sillyme,
Jaså? I närheten? 💕😞
nouw.com/sillyme
MariasVardag
MariasVardag,
Det har flyttat o vet inte adressen 😂🙈😔♥️
nouw.com/mariasvardag