Ångest!

Nu har jag varit hemma med Edgar i mer än 9 månader. Jag kan inte förstå var tiden har tagit vägen. Men det verkar vara så för de flesta. Att tiden går för fort.

Jag har börjat tänka på när jag ska börja jobba igen. Det känns verkligen väldigt långt fram i tiden. Jag tror inte ens att jag kan gå tillbaka till mitt jobb. Jag är ingen bra personlig assistent längre. Jag har alldeles för mycket krämpor själv. Det kommer inte att fungera.

Men vad ska jag då göra? Söka ett nytt jobb? Ja om det bara hade varit så enkelt. Men jag vet inte vad jag vill eller kan göra. Kanske jag skulle börja plugga istället? Men där vet jag inte heller vad det skulle vara. Jag tycker det där med jobb är jättesvårt.

Jag har mest erfarenhet av kontorsjobb. Jag har jobbat med reklam och gjort grafiskt material. Jag har jobbat på en tidning som annonsmottagare och receptionist. Jag har jobbat i musikbranschen som receptionist. Sen bytte jag bana helt och började som personlig assistent. Jag tänkte då att det bara skulle vara tillfälligt. För jag vill jobba med något kreativt på något sätt. Men nu är det snart 7 år sen jag började där. Fast de senaste 2 åren har jag inte varit där pga sjukdom, graviditet och föräldraledighet.

Så ja! Detta ger mig mycket ångest.

Jag får också ångest över att behöva lämna bort Edgar till främmande människor. Även om jag förstår att det skulle vara nyttigt för honom. Men inte nu!!! Jag vill vara hemma med honom tills han fyllt 2 år. Men så länge räcker ju inte föräldradagarna till. Vi har inte ens letat efter en förskola ännu. Det känns också så långt fram i tiden. Men är det verkligen det?

Vad ska jag göra??? Hur har ni gjort?

Den här busungen vill man ju vara med varenda sekund!!! ❤️❤️❤️

❤️Magdalena❤️

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

Emma H
,
Det kommer gå hur bra som helst att lämna bort barnen tror jag. Själv börjar jag jobba om en månad ska bli härligt att få vara ngt annat än mamma igen. Min man ska vara ledig och sen blir det förskola till våren(då är lillan 1 år 2 månader).
sillyme
sillyme,
Hoppas det går bra att jobba! 😍
nouw.com/sillyme
Kassie
,
Åhh vår bebi är bara 3 mån och har redan ångest för att börja jobba 🙈 Lite dumt för nu ska jag ju njuta! Och det gör jag! Men ja, du fattar säkert! Vi försöker ta ut så få föräldradagar vi bara kan för att de ska räcka.. men blir ändå en del, vi måste ju klara oss. Planen är dock att jobba 80 % det har man enligt lag rätt till som förälder till barn under sju år👍👍 och försöka leva billigt!