Ändrat om i lekhörnan!

Idag har vi inte orkat gå ut. Det har varit grått och trist väder. Sen har det snöat nästan hela dagen. Fast inget som verkar stanna kvar. Det är ju synd. För vi hade velat busa i snön mer.

Jag försökte fota Edgar. Men det är nästan helt omöjligt. Han är inte still en sekund. Här springer han runt med bollhavet.

Till middag blev det pastasallad. Jag var så sugen på det. Edgar fick den serverad så här. Fetaosten var favoriten. Han smakade på oliverna och verkade tycka att de var helt ok. Ägget spottade han ut. Han vägrar äta kokt ägg.

Efter maten hade vi paketöppning. Jag har filmat det så det får ni se i ett senare inlägg. Jag ska börja göra det också med samarbeten. Kul?

Sen fick vi ett ryck och ändrade om i Edgars lekhörna. Så här såg det ut innan. Mest stökigt.

Edgar fick en läshörna. Perfekt eftersom han älskar böcker. Han verkar tycka den här stolen är mysig. Han kan klättra upp själv och gjorde det flera gånger och var helt lycklig.

Efteråt blev det så här. Alla böckerna fick in i en bokhylla istället. Gosedjuren fick vara i en resväska. Nu ska vi bara hitta något roligare att ha alla leksakerna i också. De där plastbackarna från Ikea är så tråkiga. Har ni något tips? Sen en lampa på bokhyllan eller på väggen så det blir lite mysigt. I helgen ska jag försöka göra en koja under trappen. Just nu står Edgars fordon parkerade där samt alla leksaker. Det ser mest rörigt ut.

Åh så mysigt det blev!!!

Nu har Edgar lagt sig. Jag tror att jag och Jonas ska kolla på någon serie. Jag såg att Bates Motel hade kommit med en ny säsong. Spännande!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

familjennordberg
familjennordberg,
åh vi har hur mycket snö som helst
nouw.com/familjennordberg