Ändrade sovrutiner & smaska bea!

Idag har vi haft en konstig dag, Edgar och jag. Vi vaknade vid 8 och gick då upp. Sen åt vi frukost vid 9. Jag satt och pysslade med en julklapp och Edgar lekte. Jag försökte få honom att vila vid 11. Men nej! Men efter en flaska välling vid 12 så somnade han. Sen sov han till 14:30.

Så här brukar inte våra dagar se ut. Edgar brukar vila mycket tidigare på förmiddagen och sen en gång till på eftermiddagen. Men idag slog han ihop vilorna.

Så det blev tyvärr inget besök idag. Vi får göra ett nytt försök på fredag.

När han vaknade var han helt rufsig i håret. Fick inte riktigt med det på bild. Jag hann precis bli klar med julklappen. Jag vill ha den nu!!!

Till mellis blev det smoothie med banan, avokado, hallon, blåbär, soygurt och havremjölk. Mums! Det var gott. Edgar får dricka ur en kopp. Men man får hålla i den för annars hade det nog inte gått så bra.

Till kvällsmat blev det rotfrukter i ugn med Bearnaisesås. Edgar verkade inte tycka om rotfrukterna utan mumsade mest i sig såsen och spottade ut rotfrukten igen. Ibland undrar man om han får i sig något. Man hade bättre koll när man fick mata honom. Men det går han inte med på längre. Han ska äta själv!!!

Nu har vi mys framför tvn. Äntligen fick Edgar gosa ordentligt med pappa som har jobbat hela dagen.

Snart blir det ett litet möte med Vloggin’ Mamas. Snart får ni veta vår hemlighet!!! 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

tankagerabriljera
tankagerabriljera,
bolmgren
bolmgren,
ja visst blir hela dagen lustig o barna ändra sina rutiner? 😅
nouw.com/bolmgren
Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Vilken mysig dag ändå trots ändrade rutiner ⭐️ Hoppas du mår bra , varit lite off ett tag nu o varken uppdaterat samma som innan eller kommenterat så mycket (sorry brukar alltid läsa o kommentera dina inlägg annars ) nere i en nedförsbacke men påväg upp igen hoppas jag 🙈❤
nouw.com/egenodlatärdetbästa
sillyme
sillyme,
Ingen fara! Man läser och kommenterar när man har tid eller orkar. Jag har inte hunnit läsa. 😂 Hoppas du mår bättre snart! 💕
nouw.com/sillyme
Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
haha vilken tur då 😂❤ jo får hoppas på att det ordnar upp sig men de är jag säker på 🌸
nouw.com/egenodlatärdetbästa