Ändrade planer & bada med fiskar!

I väntan på maten!

Det blev lite ändrade planer idag. Edgar sov väldigt länge idag. I tre timmar mitt på dagen. Han var nog trött. Jobbigt med tänder som bråkar. Typiskt att alla ska komma på en gång. Fast det är kanske lika bra att ha det gjort? Jag och Jonas var också trötta och sov lite med. Tror vädret har gjort oss trötta idag. Mulet!

Så vi fick ställa in våra grillplaner. Jag får alltid så dåligt samvete när man måste lämna återbud. Men orken och tiden fanns inte där. Det är väl så det är att vara småbarnsförälder. Det går inte att planera i förväg. Jag skulle aldrig väcka Edgar när han sover. Bara om det skulle vara något akut. Gör ni det?

Så det har varit en extremt slapp dag idag. Kanske jag tog ut mig när jag dammsög i morse? Njae! Jag känner mig bara inte på topp.

Edgar fick bada i baljan idag. Det är så bra att han kan sitta själv nu. Det gör det hela lite enklare. Baljan fick plats i badkaret så det var ju perfekt. Jag hoppas att vi kan bada i havet någon gång i sommar. Vi som köpt UV-dräkt och allt. Ingen dag har varit så varm så jag har velat bada. Ok, jag är lite av en badkruka också. Här i Malmö är det inte så kul att bada. Sanden är mjuk och läskig. Har ni badat något i år?

Jonas har varit lite pysslig i köket idag. Han gjorde smoothie till frukost, lagade middag och sen blev det chokladbollar gjorda på dadlar. Mums vad goda de blev. Nästa gång måste vi testa ha i kokosolja istället för margarin så blir de ännu mer nyttiga.

Sen ikväll har vi kollat på korta skräckfilmer. Mina ögon går i kors redan så ska nog krypa ner i sängen.

Idag började Malmöfestivalen. Någon som ska dit? Vi ska nog ner i helgen och kolla. Där var inga roliga band precis. De som jag skulle vilja se spelar så sent. Jag får kanske gå ut själv en kväll.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

tsilod
tsilod,
Att lämna återbud är inte alls kul speciellt inte när man får en hel radänga om hur elak man är, tråkig osv osv.
nouw.com/tsilod
En Malin
,
Jag gillar inte heller att väcka den lille när han sover. Tyvärr har det i perioder blivit ganska ofta, när han sover när det är dags att hämta storasyster på förskolan. Vad gör man, liksom? Han kommer inte till ro i vagnen så det bara är att rulla ut honom sovandes heller...
Japp! Badat i havet ett par, tre ggr i år. Närmast i Bjärred. Tösen ääälskar att bada och vill inte gå upp fast hon tokfryser. Lill-fis verkar däremot vara mer av en badkruka, än så länge...
Ett besök in till Malmöfestivalen är obligatoriskt! 😉 Har inte kollat in programmet än, men pga ungarna blir det ändå inga sena besök.