Akuten igår!

De där små britsarna som man inte vet hur man ska ligga på!
Godmorgon!
Igår åkte jag in till akuten för mina gallkramper blev värre. Det gick väldigt snabbt att komma in. Men där var bara en läkare på plats för hela akuten. Galet! Det är galet att det bara finns en Akut för hela Malmö.
Jag fick prata med en läkarstudent. Hon var bra att prata med och hon kollade till mig några gånger. Jag fick hjälp med smärtstillande efter ett tag. Jag ringde på klockan. Det gör jag aldrig annars. Vill inte vara till besvär. Sån är jag. Efter ett tag började det kännas lite bättre.
När jag hade varit där i 4 1/2 timme så kom läkarstudenten tillbaka. Mina leverprover såg bättre ut igen. Det var ju bra. Men eftersom jag går på andra smärtstillande så fick jag inte med mig något hem. Det kändes jättejobbigt. För de hjälper inte mot detta. Så jag fick åka hem igen. Jag har en tid hos Kirurgen på torsdag. Så de ville avvakta tills dess.
När jag kom hem så åt jag lite och drack kaffe. Det var ju dumt. För då fick jag ett riktigt gallstensanfall. Det är jättehemskt!!! Men sen lättade det som tur var. Får jag så ont igen så åker jag nog in igen. För den smärtan är ohanterbar.
Idag har jag druckit lite kaffe och har lite känningar igen. Jag får nog låta bli det ett tag. För det är inte kul att må så här.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

lisoball
lisoball,
Krya på dej! 😘
nouw.com/lisoball
Lii76
Lii76,
krya på dig.🤗
nouw.com/lii76
Lotten
,
Påsken är över, hoppas du är på bättringsvägen. Krya på dig.