Åka motorcykel & Tekniska!

Igår så låg denna katt Saga och slappade bredvid mig när Edgar stod och dansade i gåstolen. Han gillar att dansa och lyssna på musik. När han ska sova så kollar han efter mobilen och vill att jag ska sätta på hans sovmusik.

Denna nedan går på repeat:

Sen fick Edgar äta gröt. När han äter gröt så använder vi Tummenhaklappen. Den är så lätt att rengöra. Efter det så fick han vila en stund.

Jag passade på att göra vid mig när Edgar sov. Behöver färga håret men får aldrig tid över till det. Nu är det rosa igen.

Sen kom mina föräldrar. När Edgar hade vaknat så tog vi bussen mot Tekniska muséet.

Där gick vi förbi söta små lador. Gillar man fisk så kan man köpa färsk i Fiskehoddorna där.

Edgar undrade var vi skulle.

Vi gick inom Tekniska Muséet. Jag har nog aldrig varit där. Inte vad jag minns i alla fall. Där fanns en massa att titta på.

Edgar tyckte det var lite tråkigt att sitta i vagnen. När han fick komma upp så blev han överlycklig. Han fick testa en motorcykel.

Sen gick vi in i en Ubåt. Men den kunde inte Edgar följa med in i. Han får vänta tills han blir större. Då måste vi dit igen. Där finns en massa kul för barn.

Efteråt började det regna en massa. Men vi hann precis in till Kommendanthusets Café. Där fikade vi lite. Jag åt en smaskig macka med Brieost och Edgar åt en fruktpuré och några majskrokar. Han fick smaka lite macka också. Det gillar han.

Sen gick vi en promenad in mot stan. Tog bussen hem från Hansa. Då var jag helt slut. Edgar somnade gott i vagnen direkt när vi kom ut och vaknade lagom tills vi kom hem.

Då fick Edgar äta lite. Sen somnade vi en stund för vi var så trötta. Jag fick migrän för det åskade.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer