5 störiga saker!

En dag försent så svarar jag på gårdagens fråga i @Jeenyrosen och @bolmgren Five Things Challenge.

5 saker jag stör mig på!

1. Personer som stressar i trafiken. Det finns ingen anledning att hålla på att tuta och ha sig. Vi är alla olika och gör olika bedömningar. Jag är inte en sån som chansar i trafiken. Snarare tvärtom. Jag vill inte krocka. Malmö är galet att köra bil i.

2. Falska människor. Såna som försöker vara något de inte är. Säga saker de inte menar. Varför är det så hemskt att vara sig själv och säga vad man tycker och tänker? Jag är en sån person som känner av direkt om en person låtsas tycka om mig t ex. Jag har även väldigt svårt för att låtsas att jag tycker om en person när jag inte gör det. En nackdel kanske? Jag läser av människor extremt lätt.

3. Föräldrar som skriker på sina barn. Inte konstigt att de inte sköter sig va? Förklara istället varför barnet inte får göra si eller så och berätta om konsekvenserna.

4. Personal på restaurang eller butiker som inte bryr sig om kunden. Ok! Alla kan ha en dålig dag. Men vissa personer passar inte inom serviceyrken. Jag skulle nog inte passa där för jag kan inte låtsas vara trevlig när någon är otrevlig eller vara glad när jag mår dåligt.

5. När teknik strular. Det är fruktansvärt. Ha ha! I-landsproblem jag vet. Men jag blir så frustrerad. Har jobbat mycket med datorer tidigare. Det gjorde mig galen när jag försökte lösa ett problem. Men sen kände man sig så stolt när man fick rätt på det.


Vad stör ni er på?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Bra saker! 😊
nouw.com/jeenyrosen
sillyme
sillyme,
Hi hi ja! Jag glömde skriva om folk som kommenterar i bloggen och som försöker rätta en. 😜
nouw.com/sillyme
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Man stör sig nog på mer saker än vad man tror 😋
nouw.com/jeenyrosen