41 grader!

Godkväll!
Här sitter jag vaken och tittar på Edgar när han sover. Efter eftermiddagsvilan idag så hade han 40,7 graders feber. Då blev jag lite orolig. Han som började må bättre. Han har haft feber mellan lördag och onsdag. Sen började den sjunka. Men idag var den tillbaka igen.

Jag ringde Helgmottagningen men där var så lång kö att de bad en ringa upp senare. Fast man kunde bli uppringd. Det ville jag. Det tog nog 1 1/2 timme innan de ringde upp. Då hade Jonas hunnit både be om att få gå tidigare och komma hem. Precis innan han kom så kräktes Edgar. Antagligen av febern som bara steg.

Eftersom klockan var ganska mycket, 18 tror jag, så tyckte sköterskan att vi kunde avvakta tills imorgon. Att vi skulle testa att ge Ipren istället för Alvedon. Så Jonas fick sticka iväg och köpa det.

Ipren hjälpte efter en stund och febern gick ner till 38. Men efter bara två timmar så började den höjas igen. Nu har han 41 grader och ligger på soffan och sover. Han är så yr och vimsig. Fryser. Men är duktig på att dricka. Han har kräkts två gånger till.

Så det får bli en vaken natt känner jag. Vi får turas om att sova. Men jag lär inte kunna sova ändå när Edgar mår så här.

Imorgon klockan 8 ska jag ringa vårdcentralen. Vi hoppas på att få en tid snabbt. Jag är så orolig för lunginflammation då hostan är jobbig. Annars vet jag inte varför febern höjts igen. Usch!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Men fy! Hoppas ni får en tid direkt 😊
nouw.com/bolmgren
sillyme
sillyme,
Tack! Är helt slut! 💕
nouw.com/sillyme
amandaevalilian
amandaevalilian,
åh krya! Inte kul när de små är så sjuka 💝
nouw.com/amandaevalilian
Malle85
Malle85,
Han får krya på sigv
nouw.com/malle85