4 & 5 veckor Post OP!

Igår gjorde vi oss fina med läppstift. 😂😍

Hej!
Vi har varit och lämnat Edgar på förskolan idag. Nu i sommar ska han vara på en ny förskola. Det gick bra. Så han kommer nog att vara extra trött i eftermiddag när vi hämtar honom.

Tänk att hela juni redan har gått. Den månaden gick ut på återhämtning efter operationen för mig. När jag tänker tillbaka en månad så mår jag mycket bättre nu. Men fortfarande inte helt återställd.

Jag fick väldigt ont efter promenaden idag. Så nu ligger jag i min mjuka säng en stund. Jag blev lite irriterad på min läkare igår. Hon sa att nu skulle jag vara helt återställd efter operationen och varken ha ont eller blöda mer. Men jag har problem med båda. Hon skyllde på torra slemhinnor. Att det är därför som jag blöder. Men det tror inte jag. Jag känner att det gör ont i såret där inne. Det drar när jag går. Sen blöder det efter det. Man känner väl sin egen kropp bäst? För vissa tar det upp till 9 månader innan man är helt återställd. För mig har det bara gått 5 veckor. Så någon mer sjukskrivning fick jag inte. Det känns inte helt bra. För jag vill vara återställd innan jag börjar jobba igen. Jag vill inte behöva sjukskriva mig en massa igen för att det gör för ont. Då har jag ju inte läkt klart. Det är ju såklart bra att röra på sig. Det gör jag massor här hemma. Men det där med promenader drar jag mig lite för nu när det gör ont direkt efteråt. Så denna vecka får det enbart bli lämningar på förskolan för min del. Nästa vecka kanske jag orkar mer.

Jag har börjat känna av östrogenbrist. Jag får extrem värk i hela kroppen. Samt mycket ångest och jag känner mig deprimerad. Så jag ska få en annan medicin. Det dumma är att all östrogen verkar vara restad på apoteken nu. Det går inte att få tag på. Men det ska finnas på ett apotek så jag får försöka ta mig dit idag. Hoppas att jag mår bättre på den.

Nu ska jag sy lite. Jag har flyttat ner symaskinen till vardagsrummet så nu kan jag sy mer och ändå umgås med familjen. Jag har en massa sommarkläder att sy. För det hann jag inte med innan operationen. Det gick så snabbt där. Sen har jag precis börjat orka sitta och sy utan att få för ont. Skönt att slippa gå upp och ner för trapporna hela tiden. 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer