3 kg lättare!

Sen oktober så har jag gått ner 3 kg utan att göra något mer än att vara sjuk. Mina gallproblem gör att jag drar mig för att äta ibland. En magsjuka och influensa har också satt sina spår. Det är ju skönt att jag har lite att ta av. Nu har jag bara -2 kg kvar tills jag väger som innan graviditeten och -7 kg tills jag väger vad jag vill väga. Jag gick på starka hormoner innan graviditeten som gjorde att jag ökade 2 kg i vikt för varje spruta jag tog. Jag tog de var fjärde vecka. Hormonkilon är extremt svåra att få bort.

Jag väger nu 67 kg och vill gå ner till 60 kg. Jag längtar efter att kunna använda mina gamla kläder eller i alla fall den klädstil jag trivs med bäst. Att gömma sig under en massa stora tröjor känns så tråkigt. Jag vill kunna ha alla mina fina klänningar igen.

Vad är er drömvikt och hur långt har ni kvar till den? Bryr ni er mycket om vikten? Jag har inte gjort det förrän nu. Mitt BMI har alltid legat under 25. Men efter graviditeten har jag varit överviktig. Det trivs jag inte alls med. Jag har t om haft ett BMI på 19 vilket kanske var lite väl lite. Då var jag riktigt smal och mådde inte så bra.

Jag måste försöka börja träna igen också. Det och sluta med godis och äta mer GI-kost är nog bra för mig. Vi får väl se om a-kassan ger mig några pengar så jag kan köpa mig ett träningskort. Får inte arbetslösa rabatt?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,

Min drömvikt är med 60 kg, just nu väger jag 69 kg.. Ja vikten har stor betydelse för mig..

nouw.com/jenniferssynpalivet