10 Ă„r med dig idag! 💕

HĂ€r kommer en liten kĂ€rleksförklaring till min fina man! 💕

Idag Àr det 10 Är sen vi trÀffades. Idag Àr det 10 Är sen vi hade vÄr första date. Du bjöd hem mig pÄ middag som du sjÀlv hade lagat. Du bjöd pÄ quinoa och tofu med en creme fraichesÄs. Det var jÀttegott och vi var lite nervösa. Men jag minns att vi klickade direkt. Vi var sÄ lika. Det kÀndes sÄ naturligt att sitta och prata med dig.

VÄr andra date var nÀr mitt jobb hade arrangerat en konsert pÄ KB med The Gaslight Anthem. Du fick följa med och vi satt i baren och pratade och pussades. Jag gick hem med ett stort leende den kvÀllen. Mitt liv kÀndes helt plötsligt roligt. Nytt jobb och hittat vÀrldens bÀsta kille.

Du bodde i en tvÄa vid Folkets Park och jag i en 5:a pÄ VÀrnhem dÀr jag hade ett kollektiv. Vi började ganska tidigt att titta pÄ lÀgenheter tillsammans. För vi kÀnde att vi ville bo ihop. Att vi hade hittat den rÀtte. Du flyttade in till mig och sÄlde din lÀgenhet.

Redan efter 1 1/2 Är började vi prata om barn. Att det var nÄgot som vi ville ha tillsammans. Vi började försöka sjÀlva att fÄ barn. Men det gick inte sÄ bra. Det hÀr var vÄr första motgÄng i förhÄllandet.

Sommaren 2010 fick vi en nystart med en ny lĂ€genhet. Den vi bor i idag. En 5:a pĂ„ tvĂ„ vĂ„ningar vid Nobeltorget. Det kĂ€ndes spĂ€nnande och roligt. Äntligen hade vi nĂ„got nytt tillsammans.

NÀr jag 2012 blev gravid sÄ var lyckan pÄ topp. Det kunde inte bli bÀttre. Jag var sÄ lycklig och vi planerade en massa inför det kommande barnet som visade sig vara en liten tjej. Sommaren 2012 blev den vÀrsta i vÄrt liv. Vi förlorade vÄr lilla Edda under graviditeten i vecka 22. Hennes navelstrÀng hade snurrat runt sÄ det hade blivit stopp i flödet. SÄ istÀllet för att föda ett barn i november sÄ blev det gravsÀttning i en minneslund. DÄ började livet helt plötsligt bli tungt. För tungt! Men vi klarade oss igenom detta hemska tack vare att vÄrt förhÄllande var sÄ starkt.

VĂ„ren 2013 blev jag gravid igen. En graviditet som frĂ„n början var vĂ€ldigt svĂ„r bĂ„de fysiskt och psykiskt. Jag var livrĂ€dd. Som jag var rĂ€dd för sĂ„ gick inte denna graviditet vĂ€gen heller. Det blev ett missfall i vecka 10. Åter igen vĂ€ndes livet upp och ner och vi mĂ„dde bĂ„da sĂ€mre.

Men den sommaren gjorde vi nÄgot för att mÄ lite bÀttre. Den 10 augusti gifte vi oss i Pildammsparken tillsammans med vÄra nÀra och kÀra. VÄr kÀrlek fick en nystart igen och vi försökte att inte tÀnka tillbaka.

För att fÄ livet att bli lite lÀttare och roligare att leva sÄ har vi gjort en del resor ihop. Varje nytt Är började vi med att Äka utomlands. Det hÀr har ocksÄ stÀrkt vÄrt förhÄllande. Att fÄ komma ifrÄn vardagen och bara mysa ihop. 2015 gjorde vi vÄr bÀsta resa. Vi Äkte pÄ bröllopsresa till Mexiko. Inget slÄr den resan. 2 veckor i ett paradis. DÀr kunde vi verkligen bara vara och fÄ mÄ bra.

Jag vill tacka dig för att du har orkat med mig och stöttat mig nÀr jag inte har mÄtt bra. Innan julen 2013 sÄ började jag fÄ besvÀr med gallstensanfall. NÄgot som var skrÀmmande för det gjorde sÄ ont. Men du fanns alltid dÀr för mig. HjÀlpte mig nÀr det gjorde för ont och körde mig till akuten om det behövdes. Du var dÀr nÀr jag behövdes opereras och körde mig fram och tillbaka.

NĂ€r jag till slut började mĂ„ bĂ€ttre sĂ„ fick jag en ny smĂ€rta. SmĂ€rtor tĂ€r sĂ„ mycket. BĂ„de pĂ„ mig och dig och vĂ„rt förhĂ„llande. En ny smĂ€rta som jag inte riktigt visste vad den berodde pĂ„. Men du fanns dĂ€r och stöttade nĂ€r jag fick min diagnos efter en ny operation. Jag har Endometrios visade det sig. Även om diagnosen finns sĂ„ vet jag hur hjĂ€lplös du ofta har kĂ€nt dig. Men du har gjort sĂ„ gott du kunnat och funnits dĂ€r nĂ€r allt har kĂ€nts jobbigt. Det Ă€r ett under att du har stĂ„tt ut med mig. För hur roligt Ă€r livet nĂ€r man delar det med nĂ„gon som aldrig orkat göra nĂ„got. Men du finns hĂ€r Ă€nnu.

Året 2016 blev det bĂ€sta i vĂ„ra liv och vĂ„rt förhĂ„llande. Jag blev gravid igen. En graviditet som var vĂ€ldigt jobbig men som Ă€ndĂ„ gjorde livet vĂ€rt att leva igen. Den 13 oktober tittade vĂ€rldens bĂ€sta lille Edgar ut. VĂ„rt liv kĂ€ndes Ă„ter igen underbart. Nu kĂ€ndes vĂ„rt förhĂ„llande komplett.

Jag vill Äter igen tacka dig för att du stÄr ut med mig och mina dÄliga dagar. Jag mÄr fortfarande vÀldigt dÄligt till och frÄn. Humöret Àr inte pÄ topp. Jag mÄr inte riktigt bra i vÄr lÀgenhet. Det har hÀnt sÄ mycket jobbiga saker under tiden som vi har bott hÀr. Jag kÀnner mig ofta instÀngd som i ett fÀngelse. Dels för att hissen ofta inte fungerar och för att smÀrtan gör det svÄrt för mig att orka göra nÄgot och gÄ ut. Jag blir lÀtt arg och sur och retar mig pÄ allt. Men du finns dÀr och stÄr ut med mig. FörstÄr och stöttar mig.

VĂ„rt förhĂ„llande Ă€r verkligen starkt. Vi har kommit varandra sĂ„ otroligt nĂ€ra och vi kan prata om allt. Verkligen allt. Det betyder sĂ„ mycket för mig. Det Ă€r nog det som gör att vi fortfarande hĂ„ller ihop. VĂ„ra kĂ€nslor har verkligen satts pĂ„ prov. 

Jag hoppas pÄ att fÄ mÄnga mÄnga fler Är med dig och vÄr familj. Jag önskar inget annat. Du Àr det bÀsta som har hÀnt mig. Du har gett mig Edgar. VÄr lille solstrÄle som gör att kÀrleken kÀnns stark igen. Du Àr en fantastisk pappa och min man.

Tack för att du finns! Jag Ă€lskar dig! 💕

❀Magdalena❀

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
fint inlĂ€gg! o vad mkt ni har gĂ„tt igenim tsm ❀
nouw.com/bolmgren
FrökenRödlök