1 vecka Post OP!

Hej hej!
Idag har det gått en hel vecka sen jag opererades. Tiden har gått fort tycker jag. Men jag är fortfarande sängliggandes mest. Igår körde jag på lite för mycket. Glömde bort och ville så mycket. Så på kvällen fick jag mer ont igen. Det var ju dumt. Men det är väl så man får testa sig. Att bara ligga i sängen orkar jag inte. Jag börjar känna mig väldigt rastlös. Lite deppig över att inte orka göra saker. Kanske klimakteriet har börjat visa sig också. För jag känner mig faktiskt lite deprimerad. Svårt att veta om det beror på brist på hormoner eller om det bara är smärtan och bristen på aktiviteter.

Jag försöker i alla fall göra lite roliga saker när jag ligger här. Som idag tar jag t ex hand om en hög kläder som behöver fixas till. Lagas, sprättas, göras om... Jag planerar nya sömnadsprojekt men blir lite frustrerad när jag inte orkar sy. Igår testade jag att sy en liten stund. Men det gör för ont att sitta ännu. Jag har ändå en bra kilkudde. Men den hjälpte ändå inte tillräckligt. Jag började även att rita av mönster på ett par shorts som jag ska göra till Jonas. Där ska vara speciella fickor på sidorna där han kan ha sin insulinpump och mobiltelefon som han kollar blodsockret i. Så jag skissar lite på det. Ganska kul att testa lite egna idéer.

Men vad kan man mer hitta på när man är sängliggandes? Jag gillar ju att pyssla. Jag kanske borde ta upp virkning igen. Jag brukar inte ha tålamod till det. Men nu ligger jag ju ändå här. Får se om jag hittar något garn. Har ni något tips så jag inte blir helt uttråkad? Någon utmaning? 😜

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
virkning låter väll som en bra sak. Själv fastnar jag lätt i spel som candy crusch, men efter 5 liv så måste man vänta 20 min innan man kan spela igen...värdelöst egentligen.
nouw.com/ulvelotta
sillyme
sillyme,
Ha ha! Spelade mycket Candy Crush förr. Men har som tur är inte lyckats fastna i det igen. 😂😍
nouw.com/sillyme
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Hoppas du blir bättre snart ❤️
nouw.com/densaknadefamiljen
sillyme
sillyme,
Tack! 💕💕
nouw.com/sillyme