1 steg fram, 2 steg bak!

Godkväll!
Idag har det gått 2 veckor och 5 dagar sen operationen. I slutet av förra veckan började det kännas bättre. Jag orkade hjälpa till lite här hemma. Igår var vi i parken en runda och det kändes ok.

Sen hände något idag. Jag vet inte om jag gick för mycket igår eller om jag har råkat göra något annat. Något fel. För idag har jag haft väldigt ont hela dagen. Det drar i stygnen tror jag. Jag blöder lite. Men det ska tydligen vara normalt 4-6 veckor efteråt. Så jag är inte orolig. Mer att jag blir irriterad. För jag började äntligen må bättre. Så ligger jag här i sängen igen och har gjort hela dagen. Men det är väl så det är. Det är väl så det får vara en tid. Det är ju därför som jag blev sjukskriven i en månad.

Jag blir ju mest irriterad och ledsen över att jag inte orkar sy något. Jag håller på med ett par byxor till Edgar som snart är klara. Bara jag hinner få de klara till midsommar så är jag nöjd. Men jag vill helst hinna sy min egen klänning också. För nu har jag suttit och skissat på den ett tag. Samt klippt ut överdelen. Det är ett perfekt midsommartyg med klassiska svenska blommor på det. Så det skulle ju vara så kul. Men jag hinner kanske. Sen är planen att försöka hinna med ett linne till Jonas också. För han borde ju också få något fint och hemmasytt till midsommar.

Så här ser Edgars byxor ut än så länge. De ska sys ihop med bakstycket och få mudd i midjan och benen. Så det borde inte ta så lång tid.

Så här ser mitt tyg ut. Visst är det fint? Där ska vara några ljusgröna detaljer. Jag har ändrat om lite på mönstret. Så det tar nog lite tid att sy eftersom jag aldrig har sytt klänningen så som jag har tänkt. Vi får se. Jag har en annan fin blommig klänning som jag kan ha annars.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer